Фондация „Спорт в България“

Фондация „Спорт в България“ е сред организаторите на футболния семинар на LALIGA

Фондация „Спорт в България“, която има за цел подпомагане и развитието на професионалния и аматьорския спорт у нас, е сред главните организатори на второто издание на LALIGA Football Seminar. Специално за събитието в София ще пристигнат представители на LALIGA, Севиля, Валенсия и Хетафе. Те ще се включат в семинара, който ще се състои на 20 март, сряда, а негов домакин ще бъде Гранд хотел „Милениум“.

По време на еднодневното обучение лекторите ще споделят богатия си професионален опит. Акцентът в презентациите ще падне върху начина на работа и развитие както в испанските клубове, така и в самата футболна организация. Ще се обсъдят методите, по които LALIGA финансира, но и контролира отборите така, че да не се поставя под съмнение бъдещото им съществуване.

Темите за мениджмънта, маркетинга и иновациите в отборите отново няма да бъдат подминати. Ще се разгледат възможностите за намиране на спонсори и партньори и ще се обсъдят начините за изграждане на устойчиви партньорства и генериране на печалба.

Припомняме, че миналогодишното, дебютно издание на LALIGA Football Seminar бе уважено от целия роден футболен елит. Пълна информация за семинара, къде и как да се закупят билети може да откриете на www.footballseminar.bg