Фондация „Спорт в България“

Партньори

БГ радио

От 2001 г. БГ Радио е неизменен стълб в подкрепата на съвременната българска култура, като е единственото радио, което излъчва само българска музика. С мисия да утвърждава българската идентичност и да дава глас на най-доброто от българската музика, БГ Радио се е превърнало в истински дом за почитателите на българската музика.

БГ Радио и Фондация „Спорт в България“ стартираха съвместен проект „Спорт в БГ“, който цели да информира за най-важното в света на българския спорт с гости в студиото, интервюта и обзор на най-значимите спортни събития за изминалата седмица.

Фондация „Реал Мадрид“

Фондация „Реал Мадрид“ е създадена от ФК „Реал Мадрид“ с цел да подпомогне социалната интеграция на деца и младежи в неравностойно положение чрез спортни и образователни програми. Действа в над 80 държави, достигайки до над 100 000 бенефициенти годишно. В България Фондация „Реал Мадрид“ си партнира с Фондация „Спорт в България“ за реализиране на програми, насочени към деца в неравностойно положение. Партньорството между двете фондации допринася за по-доброто бъдеще на децата в България.

Фондация „Приятели на спорта“ 

Фондация „Приятели на спорта“ е създадена с цел да подпомага развитието на българския спорт. Фондацията си сътрудничи с държавни и неправителствени организации, както и с различни компании, за да реализира своите програми. Програмите на организацията са фокусирани върху подпомагането на българските спортисти, развитието на спортната инфраструктура и организирането на спортни събития.

Българската федерация по художествена гимнастика

Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) е единствената организация, която ръководи и координира развитието на художествената гимнастика в България. БФХГ е сред най-успешните спортни федерации в България, доказателство, за което са множеството медали от олимпийски игри, световни и европейски първенства на български гимнастички. БФХГ и Фондация „Спорт в България“ си сътрудничат в реализирането на инициативи, насочени към популяризиране на художествената гимнастика сред деца и младежи.