Фондация „Спорт в България“

За нас

Фондация „Спорт в България“ е организация, създадена в обществена полза и набраните от нея средства са предназначени за подпомагане на спортни клубове и индивидуални спортисти. 

Учредители на Фондация Спорт в България са меценатите и предприемачи с над 30-годишен опит в развиване на успешни бизнес проекти Мило Борисов и Роси МакКий. 

Мисия

Постигането на спортни успехи е двигател на промяната в обществото, като спомага за формирането на нагласи, които подкрепят и допринасят за успеха.

Нашата мисия е да създаваме възможност на таланта да се развива, за да може спортистите да постигат успехи, да се състезават за националния трибагреник и техният спортен път да послужи за вдъхновение  на други.

Визия

Ние сме се посветили на създаването на нужните условия, които водят до високи спортни постижения. Ние сме тук, за да допринесем за осигуряването на предпоставките, които водят до постигане на резултати.

Цели

Ние подкрепяме стремежа към развитие на спортистите и онези, които помагат за развитие на масовия спорт, като с нашата работа им съдействаме да развият своя потенциал.

Ние помагаме развитието на професионалния спорт, но също и за реализирането на проекти, подкрепящи аматьорския спорт, чрез които се възпитават здравословни навици сред младите и желаещите да упражняват физическа активност.

Кои сме ние

Ние сме тези, които вярват, че с нужната подкрепа може да се постигнат всякакви резултати. Запознайте се с лицата зад фондацията.

Кого подкрепяме

Фондацията подкрепя различни професионални спортисти, спортни клубове и организации. Запознайте се с някои от невероятните спортисти с които работим.

Партньори

Фондация „Спорт в България“ си сътрудничи с различни организации, с цел развитието на българския спорт. Запознайте се с нашите изключителни партньори, които споделят нашата визия и подкрепят това, което правим.